Som Revisa!

Som una empresa de serveis creada a partir de la necessitat de gestionar les nostres pròpies escoles. Això ens ha donat l’oportunitat d’adquirir experiència, aprendre, equivocar-nos, créixer i finalment posicionar-nos en el mercat amb un projecte consolidat i compromès amb l’alimentació, la sostenibilitat i la responsabilitat social.

 

Aquests 28 anys d’experiència ens ha permès adaptar-nos als reptes que presenta l’alimentació escolar avui dia: menús cada vegada més industrialitzats, increment de les al·lèrgies i intoleràncies,  augment de l'obesitat infantil, el malbaratament alimentari i el deterior del medi ambient.

 

Davant aquest context, el nostre repte ha estat aconseguir un menú nutricionalment equilibrat, saludable, satisfactori, que compleixi normativa sanitària, amb productes ecològics, i que a més a més sigui respectuós amb el medi ambient.

 

Aquesta gestió dels menjadors escolars ens ha portat a conèixer altres necessitats a les escoles com és la neteja, el monitoratge, les extraescolars, el càtering, etc. I convertint-nos així en una empresa de serveis capaç de prestar un servei integral als nostres clients.

Distribució Geogràfica

Impacte positiu orientat a cada

centre educatiu, a cada comunitat 

i a tots els espais que gestionem!

  • Blanco Icono LinkedIn

© 2019 Todos los derechos reservados por Residencial Viella S.A.